Legile Justiţiei. Declaraţie Iohannis: Prefer să mergem înainte

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la Legile Justiţiei, că preferă să fie elaborate acte normative cu care să se poată merge înainte.

Iohannis a menţionat că parcursul acestora a fost 'foarte discutabil' şi a determinat 'cel mai mare scandal public pe care l-a creat Parlamentul României vreodată'.

'Sunt conştient de pârghiile constituţionale pe care le am', a spus şeful statului. El a amintit că legile nu au ajuns încă la Administraţia Prezidenţială

'În momentul în care vor ajunge la mine (...) o să fac o declaraţie pe această temă, cum văd calitatea legilor, ce paşi îmi imaginez eu că trebuie făcuţi, pentru că, până la urmă, cred că trebuie să pornim de la premisa, dacă tot am umblat atât de mult la aceste legi şi dacă Parlamentul, cu demersurile pe aceste Legi ale Justiţiei, a creat cel mai mare scandal public pe care l-a creat Parlamentul României vreodată, măcar acum, pe final, să facem în aşa fel încât aceste legi să le aducem într-o formă care este bună pentru România', a afirmat preşedintele.

În opinia sa, 'ar fi păcat, după atâtea discuţii, după atâta scandal, să avem nişte legi proaste'. 'Eu prefer ca, în final, cu tot parcursul care a fost foarte discutabil să avem totuşi nişte legi cu care putem să mergem înainte', a subliniat Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel