Legile justiției. Turcan, atac la PSD-ALDE: Ziua ca prefăcuţii

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că este inadmisibil faptul că proiectul de modificare a legilor justiţiei urmează să fie discutat în Parlament în procedură de urgenţă.

"După un comportament noaptea ca hoţii, au trecut la un comportament ziua ca prefăcuţii. Alianţa PSD-ALDE s-a prefăcut că poartă dezbaterea pe legile justiţiei, s-a prefăcut că intenţionează să obţină avizul Comisiei Europene, din nefericire astăzi au demonstrat că doresc să obţină votul în Parlament în procedură de urgenţă. Constatăm cu neplăcută surprindere că termenele de dezbatere în Parlament pe legile justiţiei se suprapun pe termenele din dosarele inculpaţilor Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu. Este inadmisibil ca aceste legi atât de sensibile, care vizează un întreg sistem care se constituie într-o putere a statului român, în echilibru cu alte puteri ale statului, să fie trecute pe repede înainte doar pentru că rezolvă problemele murdare pe care le au liderii partidelor aflate la guvernare", a afirmat Turcan. 

Ea a menţionat că PNL nu va susţine legile justiţiei atât timp cât există elemente care politizează un întreg sistem. 

"Este sfidător modul în care cei din Alianţa PSD-ALDE au înţeles să trateze un subiect atât de sensibil, la care se uită toată lumea în spaţiul public, şi cu o sfidare fără seamăn practic îşi rezolvă problemele penale prin Parlamentul României", a adăugat Turcan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel