Legi Justiție. Tudose, ironic: Vom lua o decizie ziua, nu noaptea

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre propunerea de modificare a legilor Justiției făcută de ministrul Tudorel Toader.

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, premierul Tudose a declarat că momentan pachetul este doar o propunere, el va fi dezbătut, se așteaptă avizul CSM și va fi trimis abia apoi în Parlament. Tudose a spus ironic că ”vom lua o decizie ziua, nu noaptea”, făcânt o referire la OUG 13 și la sloganul ”noaptea ca hoții”.

”Domnul Tudorel Toader a ieșit într-o conferință de presă și a prezentat ceea ce a iesit din punctul său de vedere, din consultările cu cei implicați. De aici până la a vorbi de legile Justiției este o cale lunga. Pachetul va trebui să primească aviz de la CSM, să fie dezbătut și abia apoi vine cu el în Guvern. Până atunci mai este. 

Cred că în câteva săptămâni avizatorii, în speță CSM, va da un aviz. Că e pozitiv, negativ sau cu observații, vom vedea. Trăim într o democrație, toată lumea se manifestă, nu sunt ironic, își spune păsul, este absolut normal.

Pe baza acestei transparențe vom lua o decizie în Guvern. Vă asigur că va fi ziua, nu noaptea. Va fi un proiect de lege trimis la Parlament, am spus ca nu vom avea OUG pe această temă”, a declarat Mihai Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel