Legi justiție. Timmermans - Dragnea, întâlnire pe 1 martie

Frans-Timmermans dece
Frans-Timmermans dece

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a anunțat data la care se va întâlni cu Liviu Dragnea, în cadrul vizitei pe care o efectuează în România, în privința situației create de legile justiției. 

 Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va întâlni pe 1 martie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justiţiei. 

"Pe 1 martie, domnul Timmermans (prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans - n.r.) va veni la Parlament. Se va întâlni cu preşedintele Camerei, cu domnul Dragnea, iar după aceea cu membrii Comisiei speciale (Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei - n.r.)", a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, la finalul şedinţei Biroului permanent. 

Acesta a adăugat că programul vizitei lui Timmermans va fi anunţat ulterior.

Controversa de la Bruxelles 

Reamintim că la nivelul Uniunii Europene s-a creat o adevărată controversă legată de modificarea legilor justiției din România. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat ca ar fi fost vorba despre o serie de dezinformări și i-a rugat pe oficialii europeni să o contacteze de câte ori există neclarități

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel