Legi justiție. Mircea Badea a răbufnit: ”E oribil ce se întâmplă în această țară, eu am obosit”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea spune că "cel mai important lucru din legile justiției e pa".

Acesta s-a arătat revoltat  după ce Legea de modificare a Statutului procurorilor şi judecătorilor a primit raport favorabil, considerând că cei din comisie și-au bătut joc de acest proiect.

"Ce mai contează, în România nu mai contează nimic, absolut nimic. Ce contează pentru mine azi e că și-au bătut ăștia joc la comisie de răspunderea magistraților, e absolut abominabil din punctul meu de vedere. Toate speranțelor unor oameni care ar fi vrut ca magistrații să răspundă, dacă fac lucruri oribile, s-a termimat. Cel mai important lucru din legile justiției e pa în acest moment. E odios ce au făcut ăștia la comisie azi. (...)

Nu mai am nici eu nervi deloc. Era o șansă acum ca ăștia de la PSD să facă ceva important pentru țară, dar s-a ratat cu ce s-a adoptat azi în comisie. Pe scurt, statul nu mai e obligat să se îndrepte împotriva magistratului ticălos și e o exprimare din care nu se înțelege nimic: statul nu mai e obligat, statul acum are dreptul. Adică, poate. Ce-i prostia asta? Oribil.

(...) Deci s-a ales praful și de treaba asta. Eu am crezut că a căzut Dragnea la înțelegere cu Codruța, cu Werner, cu SRI, cu ambasadorul. Rămâne de văzut cu sechestrul lui pe așa-zisa avere (...) E oribil ce se întâmplă în această țară, eu am obosit", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel