Legi justiție. Florin Iordache anunță când vor fi promulgate definitiv

Florin Iordache
Florin Iordache

Florin Iordache a avut o intervenție, miercuri, în Plenul Camerei Deputaţilor, unde se dezbat modificările la Codul penal. Acesta a vorbit și despre Legile justiției.

"V-am spus de la început: arătați-mi un singur articol care creează probleme sau care atacă independența. Nu ați reușit să faceți. Permanent, ați atacat la Curte. Din punctul meu de vedere, Legile Justiției vor fi, în următoarele două săptămâni, promulgate definitiv. Acum la cele trei coduri. (...) așa cum ați anunțat, veți ataca și acest cod. Fără îndoială, îl puteți ataca, este dreptul dumneavoastră. Asta nu înseamnă că veți avea dreptate", a spus, miercuri, 4 iulie, Florin Iordache.

"Vor răspunde"

"Ce ne-am propus? Să stopăm abuzurile. Am spus că cei care cu adevărat încalcă legea să răspundă, dar nu pe presupuneri, pe simple declarații de martor. (...) A existat, în ultima perioadă, o mare manipulare, dar cei care cu adevărat au încălcat legea vor răspunde", a mai zis Iordache.

"Am considerat că modificarea Codului penal este necesară, la fel și Codul de procedură penală. Este vorba de 70 de articole, nu de câteva sute, pentru informarea dumneavoastă corectă", a declarat Florin Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel