Legea salarizării. Olguța Vasilescu: Proiectul intră în Parlament

 Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că proiectul legii salarizării va fi depus luni la Parlament, precizând că amendamentele aduse de unii parlamentari "nu modifică esenţa" actului normativ. 

"Încă se strâng semnături, nu m-a interesat foarte tare, pentru că peste o oră, din câte ştiu, se depune legea şi atunci, abia atunci, o să-mi parvină toate semnăturile şi de la Senat şi de la Cameră. (...) Au mai fost făcute modificări, dar nu de substanţă, ne-au venit câteva zeci de amendamente de la parlamentari. Ne-am mai uitat peste ele, la unele am considerat că nu modifică sub nicio formă esenţa legii. (...) La nivel de coeficienţi nu am mai lucrat", a spus ministrul, la finalul şedinţei grupului senatorilor PSD, la care a participat. 

Referitor la criticile liberalilor conform cărora nu există un algoritm de calcul al salariului minim, Vasilescu a susţinut că acesta există, iar cei de la PNL nu au citit proiectul. 

"Există un algoritm foarte clar de calcul. M-am uitat şi eu la foarte multe dintre lucrurile pe care le-au reproşat în dezbaterea publică. Mi-am dat seama că nici măcar nu au citit legea şi probabil când va veni în Parlament şi vor avea ocazia să o dezbată vor fi obligaţi să o şi citească", a susţinut ministrul Muncii, conform Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel