Legea salarizării. Lia Olguța Vasilescu: Sunt șocată! Eu m-am săturat

Lia Olguța Vasilescu i-a răspuns președintelui Confederaţiei "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, în scandalul cu legea salarizării unitare.

"Discuțiile cu liderii de sindicat au fost foarte constructive. Mă uit și sunt foarte șocată de ceea ce văd în spațiul public. Sunt oameni care au venit la mine să discutăm legea și mi-au zis că sunt foarte mulțumiți... apoi spun că legea nu este bună", a zis ministrul Muncii la emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

"Eu m-am săturat să ne scuzăm noi, guvern, când nu facem altceva decât să aplicăm programul de guvernare. Cred că domnul Hossu are o problemă cu mine, în ultima perioadă, dar asta este o altă discuție. Am făcut lucruri senzaționale pentru bugetari, dar și pentru mediul de afaceri. În ultimii 25 ani, nimeni nu a făcut nimic. De aceea am spus că am făcut lucruri senzaționale pentru bugetari. Vom face tot ce am promis! Cine nu crede să citească programul de guvernare. Domnul Hossu și alți lideri de confederație au fost invitați la discuții privind principiile legii salarizării. (...) Nu știu ce are domnul Hossu. El reprezintă și federații sindicale care sunt în mediul privat. Și bănuiesc că acolo este o problemă", a mai zis Lia Olguța Vasilescu.

[citeste si]

Legea salarizării bugetarilor va fi depusă luni la Parlament, după ce va fi semnată şi de senatori, a anunțat ministrul Muncii.

"Luni, depunem legea la Parlament, după ce o semnează şi senatorii. Sunt convinsă că această lege va fi foarte apreciată de cei care au salarii mici şi au fost nedreptăţiţi timp de 25 de ani, aşa cum sunt convinsă şi că ea va fi aplicată. Sunt la fel de convinsă că o vor aprecia şi cei cu salarii mari, care vor vedea ce creşteri au şi ei. Mai puţin bugetarii de lux. Puţini. Dacă vor comenta, poate că toată lumea va fi interesată şi ce salarii au în plată. Dar ştiu că nu o vor face. Nicio familie ocupaţională nu va fi afectată, în ansamblu. Nici Justiţia, unde creşterile sunt semnificative", a adăugat Lia Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel