EXCLUSIV  Legea salarizării: De ce a lipsit Grindeanu din Parlament. S-a aflat ADEVĂRATUL motiv

Liviu Dragnea și-a arătat dezamăgirea pentru faptul că premierul Sorin Grindeanu și ministrul Finanțelor Viorel Ștefan nu au fost prezenți, în Parlament, pentru a susține legea salarizării.

Surse DC News spun că prim-ministrul nu a venit pentru că nu a fost invitat, iar invitația trebuia făcută fie de Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, fie de președintele Comisiei pentru muncă și protecție socială, Adrian Solomon. Nefiind parlamentar, Sorin Grindeanu nu s-ar fi putut prezenta așa, pur și simplu, în Parlament. În timpul dezbaterilor, premierul participa la deschiderea Forumului Capitalului Românesc, organizată de Intact Media Group.

Președintele PSD a declarat, miercuri, că ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, ar fi trebuit să fie în Parlament să susțină legea salarizării unitare, menționând că era bine să vină și premierul Sorin Grindeanu.

"Da, într-adevăr, este o problemă faptul că astăzi ministrul de Finanțe nu a venit în Parlament să susțină această lege, cu toate că avea timp. Am puterea politică să-mi asum acest lucru și să-mi cer scuze, ca președinte al PSD, că un membru al Guvernului trebuia să vină astăzi și nu a venit. Este o problemă pe care o vom regla în interior, în condițiile în care și liderul de grup și-a asumat faptul că va veni să susțină această lege. Era bine să vină și premierul pentru că este poate cea mai importantă lege din acest an", a afirmat Dragnea, în plenul Camerei, după votul asupra legii salarizării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel