Legea referendumului, adoptată. Vezi cum poate fi suspendat Băsescu

parlamentari
parlamentari

Camera Deputaţilor a adoptat modifcare adusă la Legea referendumului, iar preşedintele poate fi suspendat prin majoritatea simplă a celor care participă la vot. Cei din PDL au votat împotriva acestei modificări şi au acuzat că mişcarea face parte din planul USL pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Propunerea dumneavoastră nu are decât un singur sens, vreţi să declanşaţi prodecura de suspendare a preşedintelui (...) Dacă o facem numai şi numai de dragul de a ne răzbuna pe cineva, roata istoriei se întoarce", a spus Toader.

Eugen Nicolăescu le-a dat replica celor din PDL şi a precizat că preşedintele trebuie să poată fi demis în acelaşi mod în care este şi ales. "E o vorbă românească, că de ce ţi-e teamă nu scapi, probabil că dumeavoastră nu o să scăpaţi, o să scăpăm noi de Traian Băsescu",a spus Nicolăescu.

Liderul PNL Crin Antonescu a avasat în mai multe rânduri ipoteza suspendării preşedintelui Traian Băsescu. USL ar mai avea nevoie de trei voturi pentru a face majoritatea care asigură suspendarea preşedintelui de către Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel