Legea privind persoanele dispărute, în următoarea şedinţă de Guvern

mihai fifor
mihai fifor

Mihai Fifor a declarat că, în contextul tragediei de la Caracal, MAI va definitiva legea privind căutarea persoanelor dispărute până săptămâna viitoare. 

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a declarat miercuri că vrea ca proiectul de lege privind căutarea persoanelor dispărute, aflat în stadiul de avizare la ministerul pe care-l conduce, să fie finalizat astfel încât săptămâna viitoare să intre în şedinţa de Guvern.

'Suntem, repet, într-o analiză profundă până la nivelul ultimei secţii de poliţie, suntem cu modificări legislative pe care, de altminteri, doamna prim-ministru le-a anunţat deja. Şi mă refer la legea care priveşte căutarea persoanelor dispărute, care este în avizare, în momentul de faţă în Ministerul Afacerilor Interne şi pe care o să încercăm s-o ducem în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare, urmând ca doamna prim-ministru s-o trimită în Parlament cerând procedură de urgenţă pentru acest act normativ', a afirmat Fifor, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel