Legea pensiilor. Stolojan, critici: Trăim într-o stare de incertitudine

Europarlamentarul Theodor Stolojan a vorbit despre legea pensiilor. Acesta a criticat modul în care Executivul Tudose guvernează. Totodată, Stolojan a făcut apel la răbdare.

În ceea ce privește legea pensiilor, Stolojan consideră că ”varianta cea mai bună ar fi să menținem angajamentele făcute atunci cand am înființat Pilonul II. Să continue transferul de resurse astfel încat să ajungem la cele 6 puncte procentuale prevăzute inițial. 

Din păcate asistăm la așa zise preopțiuni. În general tot ceea ce auzim, fie despre reforma sistemulu de pensii, Pilonul I sau II, sunt foarte contradictorii.

De la o zi la alta auzim fel de fel de știri. Trebuie să avem răbdare să fie făcut public proiectul de pentru Pilonul I pentr a discuta despre ceva solid. La ora actuală e foarte greu să mai comentezi ce spune un reprezentant al Guvernului. Zilel trecute un ministru spunea că trecem la euro în 2022, alții altceva. Trăim într-o stare de incertiudine față de intențiile reale ale Guvernului”, a precizat Theodor Stolojan la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel