Legea pensiilor. Marius Budăi: Am promis

Marius Budăi
Marius Budăi

Marius Budăi, noul Ministru al Muncii, a făcut primele declarații, în direct la România TV, despre legea pensiilor, un subiect atât de discutat.

Întrebat de moderatorul de la România TV ce se întâmplă cu legea pensiilor, Marius Budăi a declarat:

”Voi susține adoptarea ei, așa cum am propus-o. Legea este la dezbatere în Senat. Acolo, luni, se va da votul final, după care va intra la dezbatere, la Comisia pentru Muncă din Camera Deputaților. Cu siguranță, după ce președintele va promulga legea, vom începe aplicarea ei. Vreau să merg înainte cu aplicarea întregului program de guvernare referitor la tot ceea ce inseamnă asistență socială, care include și această lege.

Este exact ceea ce am promis în programul de guvernare, și anume mai mult respect pentru părinții și bunicii noștri. Simulările, împreună cu Ministerul Finanțelor, le-am realizat și cu siguranță vom pune în cap această lege. Vă aduceți aminte că legea a fost transparentă, îndelung discutată în Parlament, clar ne dorim, ca odată pentru totdeauna, să așezăm sistemul de pensii, pentru că sunt multe echități în sistemul de pensii. Și noi ne dorim un echilibru”, a spus Marius Budăi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel