Legea pensiilor. Marius Budăi a decis cum se vor da pensiile

Pensie
Pensie

Noul ministru al Muncii, Marius Budăi, a oferit, în exclusivitate la România TV, informații privind legea pensiilor și modalitatea în care vor fi livrate pensiile vârstnicilor.  

Cum recurge acest proces de recalculare a pensiilor? Oamenii așteaptă să primească mai mulți bani, a fost întrebarea moderatorului de la România TV pentru Marius Budăi.

"Discutăm despre stadiul implementării legii nr. 221/2018. Această lege are un interval de 12 luni de punere în practică, de când a intrat în vigoare, 3 octombrie 2018 – 3 septembrie 2019. În acest interval de timp se recalculează aceste pensii, se acordă drepturi tuturor beneficiarilor începând cu 1 octombrie 2018. Toți pensionarii trebuie să știe că nu este necesară prezentarea la Casele de pensii", a spus Ministrul Muncii. 

Cum vor primi românii pensiile

"Cu siguranță va continua acest mod de a plăti pensiile prin cont, pensionarii ridicând banii de la bancomate, dar va continua și plata prin Poșta Română. În ultima ședință de guvern am mărit cuantumul sumei plătite către Poșta Română pentru serviciile noastre. Pensionarii vor avea opțiunea de a alege", a declarat Marius Budăi la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel