Legea pensiilor. Ialomițeanu - Pop, replici la România TV: Ar fi groaznic!

Liviu Pop și Gheorghe Ialomițeanu
Liviu Pop și Gheorghe Ialomițeanu

Scandal în politică pe tema legea pensiilor. Deoarece legea de indexare nu se va face la 1 ianuarie 2019, așa cum cer pensionării, ci în septembrie 2019, Gheorghe Ialomițeanu, fost ministru de Finanțe, și Liviu Pop, senator PSD, au avut un schimb de replici pe un ton ridicat în direct, la România TV.

"Legea pensiilor va trece cu unele amendamente. Nu poți să lași fără pensii pe viitorii pensionari. Să lași pe oameni fără pensie este inacceptabil, ar fi groaznic, ar fi prima dată când Parlamentul ar vota împotriva pensionarilor. Legat de indexare, de ce să nu se facă de la 1 ianuarie, așa cum cer pensionării, și nu de la sfârșitul anului viitor? Lucrurile acestea, dacă se rezolvă... sunt convins că toată opoziția va vota și legea va fi promulgată. Dar dacă pensionării vor fi lăsați fără pensii sau nu se va ține seamă de doleanțele pensionarilor, ca indexarea să se facă la 1 ianuarie 2019, în condițiile creșterii prețurilor, va fi greu", a declarat Gheorghe Ialomițeanu.

Întrebat de moderatorul de la România TV de ce nu de la 1 ianuarie 2019, ci din septembrie 2019, Liviu Pop, senator PSD, a spus: "E o propunere făcută de Guvern, nimeni nu va pierde, nimeni nu va rămâne fără pensie, așa cum am spus, vrem ca această lege să se aplice. Este tot ce am promis noi, cei din PSD, în campania din 2016. Toți vor avea pensii, nimeni nu va rămâne fără pensie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel