Legea grațierii. Dragnea: Tranșată de coaliția de guvernare

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Procedura care va fi urmată în privinţa proiectului legii graţierii, retrimis la comisia juridică din Senat, va fi tranşată în cadrul coaliţiei de guvernare, a declarat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. 

Dragnea a anunţat că, de acum înainte, se va implica personal în activitatea parlamentarilor PSD. 

'O să ne gândim zilele astea, chiar contează foarte puţin ce se va întâmpla în Senat. Până la sfârşitul săptămânii o sa ne gândim împreună cu câţiva colegi şi luni o să avem o întâlnire şi cu colegii din ALDE şi cu domnul Tăriceanu să stabilim care este procedura. Ieri, de exemplu - sunt foarte supărat că ieri nu s-a întrunit cvorumul la şedinţa comună. Ieri şi aseară am sunat personal fiecare senator ca să mă asigur că va fi prezent joi şi de aici înainte o să mă implic personal atât în activitatea comisiilor de specialitate, cât şi în modul în care se realizează prezenţa atât la comisii cât şi la plen, şi la Senat, şi la Cameră. Probabil că la Senat vom avea doar două prezenţe, i-am scăpat, sunt deja plecaţi din ţară şi le este greu să se întoarcă până mâine. Unii care au avut bilete luate le-au anulat şi o să fie prezenţi", a declarat liderul PSD la finalul Comitetului Executiv al partidului. 

El a reafirmat că va supraveghea parcursul proiectului legii graţierii când va ajunge la Camera Deputaţilor.

"Când va ajunge în Camera Deputaţilor eu n-o să-i dau drumul la dezbateri şi discuţii şi analize până când eu şi colegii mei şi dumneavoastră vom înţelege de fapt care trebuie să fie rolul acestei legi. Şi dacă vin celelalte legi care să lase loc la dezbaterea publică a subiectelor pe care le-am prezentat", a adăugat Dragnea, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel