Legea grațierii. Cozmin Gușă: Băsescu s-a făcut de rușine

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat proiectul de lege al graţierii. Acesta consideră că amendamentele depuse de Traian Băsescu au fost date din cauza ”fricii de şantajul pe care îl aplică asupra sa Elena Udrea”.

"Discuţia despre amnistie şi graţiere este una care nu trebuie purtată cu pasiune, ci cu înţelepciune. Şi mai ales nu trebuie purtată de cei care doresc să avantajeze anumite cauzuri private.

Societatea românească este bolnavă oricum. Este bolnavă din cauza minciunii, a răzbunărilor interpersonale, dar mai ales din cauza hoţiei generalizate. Românii se revoltă pentru că ei simt că aceste demersuri nu sunt pentru vindecarea societăţii româneşti.

Graţierea, amnistia ar avea şi un fel de sorginte creştinească, numai că românii pricep foarte bine că parlamentarii pregătesc aceste legi în interes personal, că pe domnul Băsescu nu mila creştinească faţă de unii care suferă, faţă de femei în general l-au împins să facă amendamentele pe care le-a adus, ci pur şi simplu frica de şantajul pe care îl aplică asupra sa Elena Udrea, probabil într-un fel legitim din punctul de vedere al ei, având în vedere că ea consideră că ceea ce a săvârşit, dacă a săvârşit, a săvârşit în primul rând la îndemnul şi în beneficiul lui Traian Băsescu.

Acest gen de mizerii simt românii atunci când ies în stradă. Nu cred că au o problemă legată de faptul că ar fi graţiate o serie de persoane care s-au comportat bine în sistemul penitenciar, care venind în societate ar aduce o serie de beneficii economice", a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

S-a făcut de rușine

"Băsescu a spus că el poate să facă aceste lucruri în felul în care i s-au impus, însă s-a făcut de ruşine, dar cum să se mai facă de ruşine în plus după două mandate de preşedinte ca cele pe care le-a avut", a precizat consultantul politic.

Conform lui Cozmin Guşă, "ruşinica trebuie arătată şi fostului preşedinte al PNL, care nu a urmărit decât propria sa îndestulare, şi-a bătut joc de organizarea campaniei şi acest cuplu teribil Alina Gorghiu - Lucian Isar au avut un scop clar: să se îndestuleze în campania precum ştiu colegii de partid, nu să administreze campania.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel