EXCLUSIV  Legea grațierii. Alfred Bulai, despre mișcarea lui Băsescu: Are de câștigat

Alfred Bulai consideră că prin amendamentele depuse de Traian Băsescu la Legea grațierii, și care au fost adoptate de Comisie, fostului președinte nu are decât de câștigat.

Practic Traian Băsescu nu avea nimic de pierdut, dimpotrivă are doar ce câștiga. Iar Alfred Bulai a explicat și de ce. Protestatarii s-au întrepat împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD-ului.

Cu amendamentele Legii grațierii, Traian Băsescu mai câștigă capital electoral la nivel de funcționari. Există mii de funcționari în țară care își asumă riscuri, și care se încadrează în aceste amendamente.

Sunt și simpatizanți ai acestui demers legislativ. Nu respinge întreaga societate aceste amendamente. Pe de altă parte, electoratul lui Băsescu, nucleul dur al electoratului, orice ar face fostul președinte îi va rămâne alături.

În acest sens, Traian Băsescu a ridicat ridicat mingea prin aceste amendamente, greșeala aparținând PSD-ului care a acceptat propunerile, care au oricum șanse aproape zero să treacă de stradă, este de părere sociologul Alfred Bulai. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel