Legea amnisitiei nu va fi reluată în Parlament, spune Dragnea

Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la o emisiune TV,  că PSD nu mai vrea să reia discuțiile referitoare la Legea amnistiei și grațierii în Parlament. Despre o eventuală grațiere a lui  Gică Popescu, acesta este de părere că l-ar grația ca om, dar în calitate de vicepremier ar spune nu.

Liderul PSD a afirmat că  nu există niciun pretext pentru a dezbate din nou  Legea amnistiei și grațierii,  în contextul condamnării lui Gică Popescu în dosarul Transferurilor.

 „Ca om, l-aș grația pe Gică Popescu. Ca vicepremier, sub nicio formă. Eu sunt microbist, când te duci acasă te uiți la televizor, nu stai cu gradele pe umăr, aici e vorba de multă emoție. Îmi pare foarte rău de Gică Popescu, îmi doream să fie președintele FRF-ului, chiar aveam speranțe în băiatul acesta. Acum nu știu ce va face Băsescu, decizia e la el. Se face distincție între decizia justiției și pentru această posibilitate de grațiere”, a spus Dragnea la „Actualitatea Românească” de pe B1 TV.

 Preşedintele executiv al PSD a declarat că liberalul Relu Fenechiu, susţinut de Crin Antonescu, a fost cel care a propus, în octombrie sau noiembrie 2013, în cadrul unei şedinţe a USL, reluarea discuţiilor asupra Legii amnistiei, aflată în Parlament. "Subiectul a fost generat într-o întâlnire a USL, a propus discuţia domnul Fenechiu, să se reia discuţiile despre Legea amnistiei, legea a fost propusă de Cătălin Voicu. Şi Crin a susţinut atunci în discuţie ideea de a se relua dezbaterea despre legea amnistiei. A fost în octombrie, noiembrie", a spus Dragnea.

El a precizat că PSD nu mai vrea să fie reluate dezbaterile în Parlament pe actuala formă a Legii amnistiei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel