LEGE REFERENDUM. Dragnea face anunțul

Legea referendumului intră, luni, la votul final în Senat, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

'Am discutat despre modificarea Legii referendumului, astăzi intră în votul final de la Senat, sperăm să se adopte modificările şi să ajungă la Camera Deputaţilor, urmând ca aici, în procedură de urgenţă, să o adoptăm, după care să o trimitem la promulgare. După ce preşedintele o promulgă, după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, vom decide imediat să se continue procedura în Senat, respectiv votul efectiv pentru revizuirea Constituţiei şi stabilirea datei referendumului', a declarat luni Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Nu putem să nu analizăm 

Liderul social-democraţilor a subliniat că trebuie reglementată şi situaţia unei anumite minorităţi - respectiv a unui anumit tip de parteneriat civil.

[citeste si]

'În acelaşi timp, reiterez ce am spus în mai multe rânduri - nu putem să nu analizăm şi situaţia unei minorităţi din România şi anume să discutăm serios despre oportunitatea legiferării unui tip de parteneriat civil şi i-am rugat pe colegii mei, l-am rugat pe dl Victor Negrescu să poarte discuţii cu ONG-urile din domeniu pentru a merge nu neapărat în paralel către o formă legislativă prin care să se reglementeze şi această situaţie', a afirmat Dragnea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel