Lege majorări salarii. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, felicitat după amenințarea PNL

PSD le-a solicitat liberalilor şi lui Dacian Cioloş să renunţe la încercările de a bloca OUG 20/2016, care prevede majorări salariale pentru educaţie şi sănătate, prin contestarea ei la Curtea Constituţională.

'PSD solicită PNL şi lui Dacian Cioloş să renunţe la încercările de a bloca această lege prin contestarea ei la Curtea Constituţională. Ar fi o dovadă din partea PNL şi a guvernului tehnocrat că iau în considerare ceea ce este bine pentru românii care vor să se alăture clasei de mijloc, în loc de ceea ce ar fi bine pentru interesul lor politic', se arată într-un comunicat al PSD.

Potrivit social-democraţilor, prin decizia de miercuri, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor mai face un pas pentru ca personalul din educaţie şi sănătate să aibă salarii mai mari.

'Felicităm Biroul permanent al Camerei Deputaţilor pentru decizia de a valida votul dat pe legea privind adoptarea OUG 20/2016, în ciuda unor presiuni şi acuzaţii nejustificate. Legea privind adoptarea OUG 20/2016 repară inechităţile din ordonanţa guvernului şi stabileşte creşteri salariale pentru personalul din educaţie şi sănătate. Decizia de astăzi a Biroului permanent este o veste bună pe care românii o aşteptau. Este, în acelaşi timp, un semn de respect şi recunoaştere a muncii pe care o fac în fiecare zi aceşti oameni pentru a avea grijă de educaţia generaţiilor viitoare şi pentru a salva vieţi. PSD consideră că trebuie să folosim creşterea economică, astfel încât să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc', se arată în comunicatul PSD.

[citeste si]

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis că nu va fi reluat votul din şedinţa de luni când s-au adoptat mai multe proiecte, printre care şi cel referitor la modificarea OUG 20/2016, în sensul majorării salariilor unor categorii din sectorul bugetar, fiind respinsă, astfel, contestaţia liberalilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel