Legătura scandaloasă găsită de Dragnea între USL și Bianca Drăgușanu

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a vorbit vineri despre conflictul din USL Ilfov, după ce liberalii s-au aliat în cadrul consiliului judeţean cu cei de la PDL.

Vicepremierul a afirmat că neînțelegerile sunt obișnuite „între oameni”, această problemă urmând să fie discutată la nivelul conducerii Uniunii Social Liberale. „Acum se mai ceartă, se mai împacă oamenii. Cred că se vor rezolva. E foarte rău că în Ilfov PNL s-a aliat cu PDL. E un subiect pe care sigur îl vom discuta luni”, a zis Dragnea. Întrebat dacă astfel de certuri sunt specificie unei căsnicii mai „deosebite”, ca a Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav, vicepremierul a răspuns: „Acum problema este cine e Bianca”, notează B1.

Scandalul iscat în interiorul USL Ilfov pare să ia amploare. Liderii aleşilor locali îşi aruncă acuze şi niciun pact de neagresiune nu pare să îi liniştească. Mai mult, liderul PSD Ilfov, Gabriela Firea, spune că primarii social-democraţi se plâng zilnic că primesc ameninţări de la colegii liberali.  Firea susţine că preşedintele PNL Ilfov încalcă protocolul USL de câteva luni şi chiar a trecut la ameninţări la adresa colegilor de alianţă, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel