Lecțiile lui Mercur în Săgetător pentru fiecare zodie/ascendent

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Mercur va tranzita semnul Săgetătorului în perioada 17 noiembrie - 7 decembrie 2022. 

Trebuie să ne aducem aminte că Mercur a tranzitat Scorpionului și ne-a făcut pe toți suspicioși, neîncrezători, radicali, extremiști în discurs, investigatori și răutăcioși pe alocuri.

Din 17 noiembrie, vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită.

Și cum Mercur va fi într-un semn de foc, nu vom ține cont deloc de proverbul „Graba strică treaba“. În plus, vom fi amuzanți și vom spune multe bancuri.

Până pe 7 decembrie, Mercur va avea câteva lecții pentru fiecare dintre noi

 

Berbec

Tranzitul lui Mercur se va petrece în casa a 9-a. Ințial, te vei implica în mai multe discuții. Dorința de a face dreptate te va mâna peste tot, însă la un moment dat va trebui să înveți să îți alegi într-un mod mai inteligent luptele. Adevărul tău nu este general valabil și îți vei da seama de acest lucru. Până pe 13 decembrie, începe o perioadă uimitoare pentru a acumula noi cunoștințe, pentru expansiunea minții.

Taur

Mercur va tranzita casa a 8-a. Vei purta multe discuții despre bani cu partenerul. Veți fi interesați de corectitudinea cheltuirii banilor la comun. Nu vei fi de acord cu propunerile lui dacă vei simți că încearcă să te manipuleze. Mare atenție și la neînțelegerile legate de banii proveniți din moșteniri sau alte resurse. De asemenea, vei fi destul de direct în negocieri.

Gemeni

Mercur va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor fi luate la rost. Vei seziza imediat derapajele și vei pedepsi promisiunile neonorate. Inițial, îți vei crede partenerul, dar pe urmă îi vei bate obrazul. Nu suporți nicio minciună din partea acestuia. Comunicarea din cadrul relației va fi îmbunătățită.

 

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel