Lecție de leadership de la profesioniști: Sfaturi vitale pentru a avea succes

Vineri, 18 septembrie, a avut loc a 22-a sesiune a KAIZEN Manager Club, eveniment organizat de Asociația KAIZEN Manager Club și Institutul Kaizen RomâniaPrincipala temă a reuniunii a fost Leadership-ul KAIZEN, subiect despre care au vorbit audienței country managerul Institutului Kaizen România, Julien Bratu, alături de psihologii Lucian Alecu și Alexandru Manea, de la Hope Grup.

Surpriza specială pregătită de Institutul Kaizen România participanților a fost prezența psihologilor Lucian Alecu și Alexandru Manea, de la Hope Grup. Cei doi au discutat despre ”Leadership, Personalitate, Kaizen”, având ca suport o amplă prezentare cu titlul ”Filosofia congruenței”.

Lucian Alecu, doctor în psihologie și membru al Facultății de Psihologie din cadrul Universității din București, a vorbit despre categoriile de oameni care pot face parte dintr-o companie și caracteristicile pe care ar trebui să le aibă un lider.

Speech-ul și prezentarea profesorului Lucian Alecu au stârnit interesul, întrebările și aprecierile top-managerilor KAIZEN prezenți.

A urmat un lucru de grup, la care au luat parte toți cei prezenți la eveniment. Tema acțiunii a fost dezvoltarea procesului de Leadership KAIZEN prin utilizarea evaluării psihologice și a Codului Armonic.

În cadrul activității de grup, cei prezenți au fost împărțiți de organizatori în trei echipe, pentru a oferi răspunsuri ce vor fi adunate, citite, interpretate și luate în calcul de Institutul Kaizen România, în tentativa de a oferi soluții tot mai bune cu fiecare zi.

[citeste si]

După activitatea de grup, Julien Bratu a făcut cunoscută o scurtă istorie a activităților Asociației KAIZEN Manager Club, din perioada mai-septembrie, iar sesiunea s-a încheiat cu prezentarea Sistemului de Management ”KAIZEN by Harmony” , sistem dezvoltat de Institutul Kaizen România și aplicat în unele companii românești și multinaționale din România.

Câteva dintre principalele idei ale Sistemului ”KAIZEN by Harmony” sunt următoarele:

- Principiul Armonic este la baza construcției Sistemului de Management ”KAIZEN by Harmony” și este valabil pentru fiecare om sau companie. El afirmă că succesul se asigură prin păstrarea echilibrului în interior (Armonia Internă) și în relațiile cu cei din jur (Armonia Externă). Acest echilibru se obține în mod optim, pregătind, acționând și învățând continuu.

- Principiul Armonic acționează ca o relație de ordine în a crea și a menține continuu evoluția oamenilor și a companiilor.

- KAIZEN este acțiunea de echilibrare între exterior și interior.

- Sănătatea fizică și financiară se dezvoltă prin practica KAIZEN by Harmony.

- Orice dizarmonie intervine, produce pierderi, atât individuale, cât și în companie. De aceea, Managementul ”KAIZEN by Harmony” este un management al creșterii și împlinirii potențialului, deopotrivă uman și organizațional.

Citește mai multe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel