EXCLUSIV  Leasing mașini. Situație REVOLTĂTOARE: ”E o altă nedreptate pentru români. O aberație cât casa!”

Daniel Zamfir, senator PNL, a vorbit la DC News Live despre ”o altă nedreptate” care li se întâmplă românilor.

Daniel Zamfir a vorbit despre leasing. Acesta a subliniat o situație scandaloasă. Mai exact, dacă o persoană își achiziționează o mașină în leasing pe o perioadă de cinci ani, achită avansul și de exemplu primii trei ani, dar nu mai are apoi posibilitate de plată, mașina îi este ridicată și e obligat să achite tot contractul deși rămâne fără autovehicul.

”La leasing...Nu am crezut că și aici e o altă nedreptate care li se poate întâmpla oamenilor. Dacă îți iei o mașină în leasing, pe o perioadă de cinci ani, dacă după trei ani nu mai poți plăti leasingul, ai plătit practic avans 25-30%, ai plătit trei ani care deja înseamnă 70% din mașină, ei bine, dacă nu mai poți plăti, leasingul îți ia mașina.

Nu te anunță! Nu o mai găsești în fața blocului de exemplu, dar ești obligat să continui contractul până la terminarea lui. Adică chiar dacă nu mai au mașină, oamenii trebuie să plătească ratele în continuare.

Leasingul îți ia mașina după două rate neachitate. Sigur, e normal să se plătească cele două rate restante, obligatoriu, să fie poprire pe venit, dobânzile penalizatoare pentru acele rate, dar atât și nimic mai mult. Nu mai continui doi ani contractul. E o aberație cât casa, dar se întâmpla”, a declarat Daniel Zamfir DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel