Lazio - FCSB. Mutu, gluma zilei

Ştefan Radu (31 de ani) a ratat meciul tur dintre FCSB şi Lazio, de pe Arena Naţională, din cauza unei răceli şi nu va face parte din lotul lui Simone Inzaghi nici la returul de pe Olimpico.

Mutu a făcut o glumă când a aflat că fundașul Radu Ștefan, mare dinamovist, retras de la echipa națională, nu va juca astăzi pe Olimpico.

Prezent la Roma alături de Cosmin Contra pentru a urmări de la faţa locului încercarea echipei lui Dică de a se califica în cele mai bune 16 echipe din Europa League, Adrian Mutu a glumit când a aflat că fundaşul stânga nu va avea nici de această dată şansa de a-şi înfrunta rivalii: "Pe lângă toţi jucătorii pe care îi avem la echipa naţională, bineînţeles că voiam să-l vedem şi pe Ştefan Radu. Îmi pare rău, nu ştim ce probleme are, sper să nu fie grave. Cum glumeam înainte... e un român adevărat, că nu joacă contra FCSB-ului. O să-l vedem după meci, probabil va veni să vadă meciul şi vom vorbi atunci", a spus Mutu, pentru Telekom Sport.

Rămas pe banca de rezerve în meciul tur, Ştefan Radu va urmări din tribune partida de pe Olimpico, la care sunt aşteptaţi aproximativ 12.000 de fani români. Lângă el vor sta brazilienii Wallace şi Luis Filipe, dar şi fundaşul belgian Jordan Lukaku, informează Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel