Lăzăroiu: Vasile Blaga i-a subminat autoritatea lui Emil Boc

Vasile Blaga, i-a subminat autoritatea lui Emil Boc a spus Sebastian Lăzăroiu la RFI, iar la PDL  este o parodie de democraţie. Formaţiunea este divizată şi plină de conflicte între  vechii fesenişti, cum li se spune şi generaţia mai nouă care a venit în partid, a mai adăugat Lăzăroiu. 

Întrebat în ce condiţii vede posibilă o împăcare între preşedintele Traian Băsescu şi PDL, Sebastian Lăzăroiu a răspuns: "Nu ştiu dacă se pune problema unei împăcări. Respingerea unei jumătăţi din PDL a preşedintelui Traian Băsescu s-a întâmplat mult mai devreme: atacurile la guvernarea Boc, dezicerea de măsurile pe care le-a luat Guvernul Boc, sigur, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, discursurile gen Antena 3. Convenţia a culminat cu acea parodie de democraţie la sfârşit, dar care a arătat că măcar jumătate din partid practic s-a dezis de tot ce a însemnat Traian Băsescu şi atunci despărţirea a fost cumva firească în final".

 Ce se va întâmpla cu cei care-l contestă pe Vasile Blaga? Sebastian Lăzăroiu spune că "ăsta a fost PDL-ul de mult timp, acolo a existat întotdeauna o falie între cele două grupuri: vechii fesenişti, cum li se spune şi generaţia mai nouă care a venit în partid, deşi sunt oameni tineri şi de partea cealaltă. Acolo sunt conflicte vechi. Domnul Blaga a subminat autoritatea lui Emil Boc după alegeri, Convenţia din 2011, deci există un precedent de genul ăsta, dacă va mai fi, nu mi s-ar părea nimic nou la PDL, pentru că e un partid divizat, de aia se întâmplă asta, nu pentru că domnul Blaga nu are autoritate sau... totdeauna acolo o grupare va fi contestată de cealaltă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel