Lăzăroiu: Ponta ar trebui să dea interviuri la detectorul de minciuni

Lăzăroiu agerpres
Lăzăroiu agerpres

"Minciuna" premierului Victor Ponta pare să fie "arma" Președinției. A fost invocată, în decursul ultimelor săptămâni, de mai mulți consilieri prezidențiali, dar și de membri ai Opoziției. Luni, a fost invocată de purtătorul de cuvânt Bogdan Oprea și de consilierul Sebastian Lăzăroiu. Ultima idee a celui ultim menționat este ca premierul Victor Ponta să dea interviuri la detectorul de minciuni. 

"Propun jurnaliştilor din România care iau declaraţii sau interviuri premierului Victor Ponta să utilizeze detectorul de minciuni", scrie consilierul prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook.

El a adăugat că "Având în vedere numărul mare de enunţuri care s-au dovedit în timp ne-adevărate, consider că este în interesul tuturor românilor să ştie care din aceste enunţuri sunt adevărate şi care sunt false".

Sebastian Lăzăroiu a mai subliniat: "În acest fel românii vor putea fi mai corect informaţi în timp real de către primul ministru şi nu vor mai încerca dezamăgiri precum cele din 2013 când, după campania electorală, au aflat cu stupoare că, de fapt: Oltchim va fi închis, CAS nu va fi scăzut cu 5%, taxele şi impozitele se vor mări sau vor introduse unele noi, pensiile nu se măresc, preţurile la utilităţi cresc, guvernul este de acord cu exploatarea gazelor de şist ş.a.m.d".

"Prețul e în jur de 2000 $", conchide consilierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel