Lăzăroiu: Mi-e clar târgul Tăriceanu-PSD. PNL să lămurească

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu susține că PSD are un târg cu președintele Senatului, pentru compromiterea imaginii liberalilor. 

Sebastian Lăzăroiu scrie, pe pagina sa de Facebook, că "Mie mi-e clar acum care a fost târgul lui Tăriceanu cu PSD. În schimbul funcției de președinte al Senatului, Tăriceanu nu trebuie să facă altceva decât să se strâmbe la noi. Nu există prea ridicol, prea revoltător". 

Fostul om a președintelui Traian Băsescu susține că "nimic din toate astea nu afectează PSD. E greu ca în câteva luni să-l disociezi pe Tăriceanu de imaginea liberalismului. Fost premier al liberalilor, fost șef al PNL, identificat din 1990 cu PNL, iată argumente că toată maimuțăreală lui jenantă să se verse în capul liberalilor. Menținerea ambiguității mai este/nu mai este în PNL ajută și ea la compromiterea urmașilor Brătienilor". 

Lăzăroiu, revoltat de mișcarea Senatului. "Ce lipsă de RUȘINE!"

Sebastian Lăzăroiu atrage atenția și asupra momentului în care Călin Popescu Tăriceanu nu a vrut să-l învite pe Traian Băsescu la ceremonia de 150 de ani ai Senatului și premierul Victor Ponta s-a delimitat de acest gest. 

"Dacă liberalii nu lămuresc repede ce e cu Tăriceanu, cred că omul le va face în final un rău mai mare decât le-a făcut Gigi Becali", a conchis Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel