Lăzăroiu: M-am săturat de minciunile și manipulările lui Tapalagă

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu susține că Dan Tapalagă minte. Consilierul susține că nu a vrut să spună că ar vrea ca Fundația Mișcarea Populară să se transforme în partid, ci să susțină înființarea unui partid nou. Această clarificare vine în condițiile în care există zvonul înființării Partidului Popular, despre care surse din PDL au spus că va fi condus de către Elena Udrea. 

Dan Tapalagă a subliniat că  "Lăzaroiu a spus că Mișcarea Populară își dorește alianțe cu alte partide de dreapta și este deschis către oameni din PDL, după ce s-au tot căznit să explice că fundația nu se va transforma în partid.".

Lăzăroiu zice

Consilierul prezidențial a replicat, pe Facebook, „M-am cam săturat de minciunile și manipularile lui Dan Tapalagă. Și acum spun, la fel, că Fundația Mișcarea Populară nu se va transforma în partid. Eu m-am referit la un ipotetic partid pe care Fundația Mișcarea Populară l-ar înființa. Asta dacă aderenții vor asta. Dacă nu, nu”.

Site-ul contrazice

Și, totuși, modul în care este formulat sondajul nu susține întocmai ceea ce a scris consilierul. Putem observa că sondajul poate fi completat și de către cei care nu sunt aderenți. În plus, cele trei variante sunt ca fundația să rămână fundație, ca fundația să creeze un partid cu același nume și ca fundația să se transforme în partid. Astfel, realitatea de pe site-ul Mișcării Populare contrazice ceea ce a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel