Lăzăroiu: În PSD se simte miros de cadavru

sebastian-lazaroiu
sebastian-lazaroiu

Sebastian Lăzăroiu scrie, pe Facebook, că nu îl mai vede pe Victor Ponta premier după alegerile din 9 decembrie, în acest sens venind și cu cinci argumente.

Unul dintre argumentele lui Lăzăroiu este că în PSD mulţi îşi doresc funcţia de premier, "cu atât mai mult cu cât se simte miros de cadavru". "Am urmărit cu atenţie argumentele cu care încearcă să ne convingă premierul că îşi va păstra funcţia şi după 9 decembrie. Cu tristeţe îi spun că nu îl văd premier după 9 decembrie. Dar mă bucur că până pe 9 decembrie e hotărât să coabiteze", scrie Lăzăroiu într-un mesaj postat pe Facebook.

 El a mai postat un mesaj în care prezintă şi argumentele pentru care, în opinia sa, Ponta nu ar trebui să rămână premier.

 "Şi eu ştiu lucruri pe care el se face că nu le ştie, dar eu pot să le dezvălui", continuă consilierul prezidenţial. Sebastian Lăzăroiu enumeră următoarele argumente: "1. Un plagiator nu poate ocupa o demnitate publică într-o ţară europeană. Pur şi simplu nu are credibilitate. 2. În această vară a atacat statul de drept cu ordonanţe de urgenţă. Aşa ceva nu e trecut cu vederea de liderii europeni. 3. Socialiştii europeni speră să scape cât mai repede de el, pentru că nu e nicio fericire să ai pe cineva ca el în casă. 4. Firmele PSD trăiesc şi ele tot din bani europeni. Banii sunt blocaţi şi, pentru a fi deblocaţi, e nevoie de un premier credibil. 5. În PSD sunt mulţi care îşi doresc funcţia de premier, cu atât mai mult cu cât se simte miros de cadavru".

 "E atât de simplu...", încheie Sebastian Lăzăroiu. Mircea Geoană, Ioan Rus şi "escu" de la USL nu vor accepta o eventuală ofertă de a prelua postul de prim-ministru din partea preşedintelui Traian Băsescu, a declarat liderul USL, premierul Victor Ponta, adăugând că este convins că preşedintele va accepta propunerea USL pentru această funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel