Lăzăroiu: Guvernul Boc a fost mănăstire de măicuțe

lazaroiu
lazaroiu

Consilierul prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, a comentat, pe pagina de Facebook, declarațiile lui Victor Ponta. Premierul a spus că Guvernul Boc a fost cel mai corupt și incompetent guvern pe care l-a avut România vreodată, actualul executiv încercând acum să repare ce a stricat guvernarea PDL. Sebastian Lăzăroiu a scris "Dacă mă uit la guvernarea USL cu nepotisme și oameni trimiși în judecată, mi se pare că guvernul Boc a fost o mănăstire de măicuțe".

Consilierul prezidențial are și o curiozitate: "Văd că premierul actual atacă Guvernul Boc. Să vedem dacă PDL apăra Guvernul Boc. Și mai ales cât de convingător". Lăzăroiu scrie că singurul guvern de stânga care a lăsat economia macro-stabilizată a fost guvernul Năstase, însă a fost și cel care a băgat în fișa postului "mie ce îmi iese?". El mai scrie că "Ăsta a fost ghinionul dreptei în România. Vine la guvernare după ce stânga devalizeaza băncile (1996) și bugetul (2008), face curățenie după ei și pe urmă pierde alegerile ca să vină stânga și să înceapă iarași risipa și bătaia de joc". Consilierul accentuează ultima idee, contrazicând o parte a declarației făcută de Victor Ponta, căruia îi spune "competentul premier". Lăzăroiu scrie că premierul spune "că acum plătește dobânzi mai mici decât plătea Guvernul Boc și trage concluzia că Guvernul său e mai bun decât Guvernul Boc". Consilierul prezidențial lămurește "Sigur, uită să spună că Guvernul Boc plătea dobânzi mai mari după dezastrul lăsat de PNL+PSD (5% deficit cu 7% creștere economică), în vreme ce guvernul Ponta plăteste dobânzi mai mici după ce guvernul Boc i-a stabilizat economia".

 Sebastian Lăzăroiu ajunge la concluzia: "Și gata pentru săptămâna asta :) Să fim buni și iertători cu păcătoșii de stânga care ne guvernează :)". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel