Lăzăroiu: Gordon se întâlnește cu Ponta și Antonescu din curiozitate

Asistentul pentru Afaceri europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat american Hillary Clinton, Philip Gordon, se va întâlni cu președintele interimar Crin Antonescu și cu premierul Victor Ponta ”mai mult de curiozitate”, ca să vadă cum arată niște ”puciști de catifea”, a scris luni pe Facebook, fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu.

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu explică de ce emisarul Statelor Unite, Philip Gordon, a preferat să facă prima vizită la sediul de campanie al președintelui suspendat Traian Băsescu.

“Philip Gordon se întâlneste prima oară, așa cum e normal, cu reprezentantul legitim după care cu puciștii”, a scris pe pagina de socializare Lăzăroiu.

Consilierul președintelui suspendat Traian Băsescu a menționat mai departe că întâlnirea oficialului american cu președintele interimar Crin Antonescu și cu premierul Victor Ponta a fost programată ulterior vizitei la Traian Băsescu, pentru că Philip Gordon a dorit să-și satisfacă curiozitatea: să vadă cum arată ”puciștii de catifea”.

”Bine, probabil cu Ponta și Antonescu se întâlnește mai mult de curiozitate. Să vadă cum arată niște "puciști de catifea". Până acum nu au văzut decât puciști în uniformă în America de Sud”, a opinat Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook, adăugând ulterior o mică ironie: ”Surse de la Palatul Cotroceni ne spun că la întâlnirea între emisarul american și Crin Antonescu nu va participa și consilierul pe probleme militare Dogaru. Dar acesta va rămane vigilent”.

Întrevederea adjunctului lui Hillary Clinton a discutat luni cu preşedintele suspendat  Traian Băsescu mai bine de o oră, la sediul de campanie al acestuia. Philip Gordon se va întâlni în cursul acestei zile și cu președintele interimar Crin Antonescu de la ora 13.00, iar cu premierul Victor Ponta are stabilită o întrevedere la ora 17.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel