Lăzăroiu, despre Vosganian: Alt fraier

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu l-a etichetat drept "fraier" pe Varujan Vosganian într-un comentariu pe facebook care aducea  în vedere promisiunea lui Antonescu că "cel puțin jumătate din PNL" va face parte din viitorul Executiv condus de Ponta.

"Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus că prezența mea în Guvern e previzibilă 99%. S-a adăugat și acel 1% care lipsea. Alt fraier. Crin a spus că Varujan va fi 99% în guvernul Ponta. Și că nu e 100% pentru că nu a vorbit cu Vosganian. Se pare că au vorbit între timp. Doar că nu va fi nici un guvern Ponta după 9 decembrie", a comentat pe pagina sa de socializare consilierul prezidențial.

Comentariul acestuia nu s-a oprit aici. Lăzăroiu a evidențial faptul că lui Vosganian i s-a propus în mod public intrarea în viitorul guvern, doar pentru că "îi place să fie gâdilat", chiar dacă Antonescu a promis la "jumătate din PNL" acest lucru."Pentru știința lui Vosganian, Crin a promis la cel puțin jumătate din PNL că vor fi în guvernul Ponta. Lui i-a propus public că știe că îi place să fie gâdilat", a punctat Sebastian Lăzăroiu.

Varujan Vosganian a afirmat pe blog că a avut "un schimb de mesaje" cu Crin Antonescu în urma declarației liderului PNL potrivit căreia "într-o proporţie de 99%" va face parte din viitorul guvern, precizând că această din urma discuţie a adăugat "acel 1%" care lipsea pentru un scor perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel