Lăzăroiu: Dacă ar ști săracul Ponta ce-l așteaptă ...

lazaroiu dc
lazaroiu dc

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu s-a implicat din nou în războiul dintre președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta, printr-un mesaj postat pe Facebok. După ce șeful executivului a spus că după alegerile de duminică șeful statului va fi cuminte, pentru că ține la scaunul său, Lăzăroiu dă de înțeles că se pregătește alt scenariu.

”Ponta să știe că am contat mult în viața lui ca să ajungă premier, dar nu știu cât o să mai contez”, declara președintele în cadrul celei de a șasea conferințe de presă din actuala campanie electorală. Drept răspuns, șeful executivului a anticipat că Traian Băsescu nu va mai fi supus unei a treia suspendări, nefiind nevoie, pentru că președintele va deveni prietenos după legislative, ”pentru că ține la scaunul lui”.

Această declarație a lui Victor Ponta a declanșat un comentariu în notă misterioasă a lui Sebastian Lăzăroiu, care lasă de înțeles că actualul premier va avea parte de unele surprize. ”Săracul Dottore, dacă ar şti ce îl aşteaptă după alegeri...”, scrie consilierul prezidențial pe pagina sa de Facebook.

Cu puțin timp înaintea postării menționate, Sebastian Lăzăroiu a lansat un mesaj și mai criptic: ”Mi-a dispărut o gheată”.

Victor Ponta a declarat, miercuri, la Rtv, că Executivul a luat "toate măsurile tehnice necesare" pentru ca votul să fie transparent şi corect, anticipând totodată că în urma scrutinului de duminică Băsescu "va deveni foarte cuminte pentru că ţine foarte mult la scaunul lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel