Lăzăroiu: Băsescu, piesa de rezistență a partidului Mișcarea Populară

Președintele Traian Băsescu va fi "piesa de rezistență" a partidului Mișcarea Populară, fără a fi nevoie să devină membru al viitorului partid, a declarat, marți, la RFI, consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, potrivit Agerpres.

Întrebat cu privire la la rolul pe care președintele Traian Băsescu  îl va juca în eventualitatea înfiinţării unui partid în jurul Fundaţiei Mişcarea Populară, Sebastia Lăzăroiu a declarat: "Preşedintele a spus, şi până la urmă asta a fost opţiunea domniei sale - de a se întoarce în Fundaţia Mişcarea Populară după ce îşi va încheia mandatul. Va există o legătură între fundaţie şi partid şi cred că fundaţia va fi o entitate extrem de influentă pe lângă partidul politic. Sigur că preşedintele va avea o influenţă covârşitoare în acel partid, fără neapărat să fie membru al partidului. Având în vedere influenţa pe care o va avea fundaţia în partid, cred că preşedintele va fi piesa de rezistenţă a partidului Mişcarea Populară", a susținut Sebastian Lăzăroiu.

Cu o lună în urmă, avocata Elenina Nicuț afirma că decizia ca Mișcarea Populară să devină partid aparține fondatorilor fundației, iar președintele Traian Băsescu, care le-a trasat misiunea “să aibă grijă de Mișcare” este “o capodoperă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel