Lăzăroiu, atenționare pentru PMP: Fundația va veghea...

miscarea populara botosani
miscarea populara botosani

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, aflat marți la lansarea filialei Botoşani a Fundaţiei Mişcarea Populară, a transmis o atenționare Partidului Mişcarea Populară, admițând, totodată, că fundaţia va fi "un refugiu pentru oameni care nu vor să fie în bătaia puştii".

Sebastian Lăzăroiu, membru-fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară a precizat că "Fundaţia nu va lua niciodată decizii în numele partidului, dar fundaţia va veghea ca partidul să nu devieze de la programul stabilit", citează Agerpres.

Potrivit consilierului prezidențial, Fundaţia "va juca un rol în selecţia resurselor umane pentru partid", susținând, însă, că "Asta nu înseamnă că partidul nu o să mai aibă alegeri şi că noi le punem oamenii în funcţii. Nici vorbă. Dimpotrivă, partidul va organiza alegeri în interior pentru toate candidaturile posibile, şi pentru europarlamentare. Candidaţii trebuie să fie hotărâţi prin votul membrilor".

Fundaţia va fi "un refugiu pentru oameni care nu vor să fie în bătaia puştii", a mai admis Lăzăroiu.

La evenimentul de la Botoșani a fost prezent și președintele Fundaţiei, Marian Preda, care a declarat că organizaţia pe care o conduce va elabora politici publice şi va fi "sursă de expertiză" pentru PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel