Lazăroiu: Adriana Săftoiu a adus din PNL duhul suspendării

lazaroiu
lazaroiu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu  a comentat pe Facebook primele declarații ale purtătorului de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, despre care a spus că ”a importat” din PNL duhul suspendării.

Adriana Săftoiu a afirmat luni, după ce a fost votată purtător de cuvânt al PDL în BPN, că Traian Băsescu are dreptate când spune că se desparte de PDL, dar e păcat că o face la sfârșitul mandatului de președinte. Fost consilier prezidențial al președintelui Băsescu, Săftoiu a adăugat că șeful statului s-ar fi legat de zidurile Cotrocenilor în perioada 2001-2004, dacă Ion Iliescu și-ar fi făcut o Mișcare Populară formată din consilieri prezidențiali.

Sebastian Lăzăroiu a reacționat imediat pe Facebook, scriind că fostul consilier prezidențial a adus cu ea ”duhul suspendării” de la ultimul partid din care a făcut parte, PNL.

”1. Era cam greu să facă Iliescu o mișcare pentru că toți consilierii lui erau înscriși în PSD. 2. Se pare că PDL a importat "spiritul constituțional" din PNL odată cu Adriana Săftoiu. E vorba de "duhul suspendării", pentru că spiritul constituțional se află în deciziile CCR pe care Adriana Săftoiu nu a avut timp să le citească”, a scris membrul Mișcării Populare pe Facebook.

Adriana Săftoiu a propusă luni de Vasile Blaga drept purtător de cuvânt al PDL, funcție pe care a acceptat-o și a primit-o în urma votului Biroului Politic Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel