Lazăr, eliberat din funcție. Dragnea, mesaj ironic la adresa procurorului general

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut prima reacție după ce președintele Klaus Iohannis l-a eliberat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr în urma cererii de pensionare.

„Ieri eram mai nervos la Suceava. Astăzi nu sunt. Încă...Sunt mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie și trebuie să mă înțelegeți. Are o pensie uriașă, o și merită", a spus Liviu Dragnea, sub formă de ironie, la mitingul de la Botoșani.

Președintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din funcție a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României, în vederea pensionării, la 27 aprilie 2019. 

Anunțul Administrației Prezidențiale

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie 2019, decretul privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, la data de 27 aprilie 2019, pe motiv de pensionare, anunță Administrația Prezidențială.

Eliberarea din funcție vine după numai câteva zile de la depunerea cererii de pensionare. Augustin Lazăr ar urma să aibă o indemnizație lunară de 27.000 de lei pe lună.

Vezi și: Viorica Dăncilă, prima oară în campanie, mesaj dur: Nu-mi este ușor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel