Lazăr Comănescu, întâlnire cu ambasadorul Qatarului

Qatar
Qatar

Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, l-a primit luni pe ambasadorul Statului Qatar, Saad Mohamed Saad Al-Kobaisi, în vizită de rămas bun. Comănescu a încurajat companiile qatareze să acorde "un plus de atenţie" oportunităţilor oferite de piaţa românească de investiţii.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe, Comănescu a manifestat interes pentru o cooperare mai strânsă în subiecte regionale de interes comun şi a exprimat sprijinul pentru o prezenţă consolidată a exporturilor româneşti pe piaţa qatareză, în special pe linia produselor agroalimentare. 

Şeful diplomaţiei române a mulţumit ambasadorului Saad Mohamed Saad Al-Kobaisi pentru contribuţia sa la dezvoltarea relaţiilor bilaterale româno-qatareze şi i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor sale activităţi şi misiuni profesionale, notează Agerpres.  

Conform sursei citate, ambasadorul Statului Qatar a trecut în revistă principalele repere ale activităţii sale în ţara noastră şi a adresat mulţumiri pentru sprijinul primit din partea autorităţilor române, în principal a Ministerului Afacerilor Externe, pentru îndeplinirea obiectivelor mandatului primit. Totodată, el a evidenţiat importanţa cooperării economice, prilej cu care a arătat că există posibilităţi vaste de realizare a unor parteneriate reciproc avantajoase în domenii precum agricultura, IT&C şi turismul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel