Laurenţiu Reghecampf, prima reacție după ce a aflat că Victor Pițurcă pleacă la Al Ittihad

Anunțul privind plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională după meciul Finlanda-România care se va disputa, marţi, pentru a antrena pe Al Ittihad Jeddah, l-a făcut nerăbdător pe fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

"Eu m-aş bucura foarte mult. Cu Al Ittihad vom juca şi în Cupa Regelui, dar şi pe 1 decembrie în campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic.

Un antrenor care vrea să facă performanţă trebuie să fie înconjurat de oameni în care are încredere, în experţi. Eu am 13 colaboratori", a declarat, la Dolce Sport, Laurențiu Reghecampf, în prezent tehnicianul echipei Al Hilal.

Potrivit gsp.ro, meciul Finlanda-România,  disputat marţi, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Euro-2016, va fi ultimul pentru Victor Pițurcă pe banca naţionalei.

Selecționerul va pleca în Arabia Saudită împreună cu tot staff-ul pe care îl are în prezent la prima reprezentativă, pentru a-i antrena pe jucătorii echipei Al Ittihad.

Citește și FINLANDA - ROMÂNIA, ultimul meci pentru Victor Pițurcă la națională. Selecționerul a semnat cu Al-Ittihad Jeddah

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel