EXCLUSIV  Laurenţiu Botin, fază tare cu Nicuşor Dan: L-am urcat pe pereţi. Eu întrebam de brânză, el răspundea de lalea

Facebook Nicusor Dan
Facebook Nicusor Dan

Jurnalistul Laurenţiu Botin a povestit un episod cu primarul general Nicuşor Dan, de pe vremea când acesta era preşedintele USR. 

"Eram la B1 şi aveam emisiune electorală, iar invitat era Nicuşor Dan, la vremea aia preşedinte USR. Să vină, să prezinte, nu ştiu ce. Îl întreb de brânză. El răspunde de lalea. Nu era cu întrebări impuse, aşa că m-am gândit că poate nu a înţeles. Aşa că am repetat întrebarea de brânză. El răspunde de altă lalea. Mi-a dat două răspunsuri diferite la o întrebare la care de fapt nu a răspuns. M-am enervat. Ceea ce nu trebuie să facă un moderator. L-am urcat pe pereţi în toată emisiunea. 

Şi-au retras contractul, iar cei de la USR nu au mai venit la mine la emisiune. Ăştia de la post, pentru că ne trimiteau seara după alegeri la partide, unde crezi că m-au trimis pe mine? La USR. Şi intru eu ca o floricică, ştiau deja rezultatele, că intră în Parlament, era o atmosferă de tabără de creaţie zen. Cum am intrat pe uşă, care întorcea capul spre mine tăcea, se blocau. 

Aveam senzaţia că dacă aveau laser în priviri, mă aduceai cu aspiratorul acasă", a declarat Laurenţiu Botin la DC NEWS TV. 

Botin zguduie presa din România 

"O să mă urască colegii că și eu mai scap așa niște frustrări: Băi, terminați-o cu prompterul!. Adică, hello, gândiți cu capul vostru. Bine, nu poți că acum e cutumă, ai o știre și trebuie să citești capul video, așa se cheamă. Capul video e cumva o esență a știrii în care spui ce se întâmplă în știre, dar de fapt nu spui ca să lași surpriza, să vezi despre ce este vorba. Eu nu prea înțeleg meseria asta. Cred că am prezentat de nevoie că eram în emisiune și trebuia să vină frumoasa sau frumosul să citească știrile. Se întâmpla ceva, ba îi era rău, ba se întâmpla altceva, și ce să vezi: Laurențiu, citește și tu știrile. Păi și eram cu ochii în prompterul ăla, că sunt multe fraze acolo și îmi dădeam seama că trebuie să ieșim din toată povestea asta. Cred că s-a dus vremea moderatorului de pe vremuri, ăla închistat, ăla cu butoni, cu cravată, sau a prompteristului", a explicat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel