Laurențiu Tulvan, director Proiecte de Dezvoltare și Performanță pentru divizia Lactate din regiunea Danone America de Nord

FRANCE-FOOD-INDUSTRY-COMPANY-DANONE-FILES
FRANCE-FOOD-INDUSTRY-COMPANY-DANONE-FILES

Laurențiu Tulvan, care a ocupat în ultimii ani poziția de Director Operațiuni Danone Europa de Sud Est, preia funcția de Director Proiecte de Dezvoltare și Performanță pentru divizia Lactate din regiunea Danone America de Nord, care cuprinde SUA și Canada. Laurențiu îi va raporta lui Fernando Lafuente, Vicepreședinte Operațiuni America de Nord.

„Pentru mine va fi a doua experiență internațională, după poziția ocupată în cadrul Grupului Danone timp de trei ani, ca Manager Performanță Industrială pentru Divizia de Produse Lactate. Las cu mândrie pe mâini bune fabrica Danone România, considerată cea mai performantă fabrică Danone din Europa, în care se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi cu lapte de la fermierii români.

Am crescut în Danone și am ales să mă dezvolt de-a lungul timpului în cadrul companiei pentru că are o cultură care mă reprezintă, care acordă libertate de acțiune susținând oamenii să crească, să se dezvolte și, în același timp, o cultură orientată spre societate. De 16 ani de când facem iaurturi în fabrica din București, Danone a investit peste 300 milioane lei în România, în proiecte sociale și în dezvoltarea fermierilor români pentru creșterea producției locale de lapte de calitate.
Și trebuie să recunosc faptul că sunt mândru că lucrez pentru cel mai mare producător de iaurturi din lume și din România".

Laurențiu Tulvan, 43 ani, s-a alăturat companiei Danone în anul 2000 pe poziția de Manager Proiecte. Ulterior a ocupat funcția de Manager Producție în Danone România, Manager Performanță Industrială pentru Divizia de Produse Lactate la nivel internațional al Grupului Danone, Director Industrial Danone România și Director de Operațiuni al Danone Europa de Sud Est, regiune care cuprinde România, Bulgaria, Grecia și Țările Adriatice.

Laurențiu Tulvan este absolvent al Facultății de Stiință a Calculatoarelor din Galați și al unui Master în Informatică Industrială. Laurențiu este unul dintre românii care au dobândit în ultimii ani experiență internațională în cadrul grupului Danone și care au revenit în România pentru a o valorifica și a contribui la dezvoltarea pieței locale.

După plecarea lui Laurențiu, responsabilitățile pe aria operațională vor fi acoperite de: Cornel Petrache, Manager Fabrică, el continuând să coordoneze Departamentul Industrial, și Cristina Cristea, care va ocupa poziția de Manager Operațiuni Locale Europa de Sud Est, coordonând operațiunile pe zona de planificare, logistică și distribuție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel