Laurenți Reghecampf e aproape să semneze cu Litex Loveci, din Bulgaria

Laurenţiu Reghecampf este foarte aproape de o revenire în fotbalul european. După jumătate de an în care nu a lucrat cu nicio echipă, fostul tehnician al Stelei are toate şansele să ajungă pe banca lui Litex Loveci.

Presa bulgară a anunţat tratativele, tehnicianul fiind prezent la două meciuri ale lui Litex. De asemenea, gruparea vecină a mai făcut astăzi un pas în acest sens: s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Ljupko Petrovic, care fusese adus cu doar o lună în urmă.

"Îi mulţumim lui Ljupko pentru că a răspuns invitaţiei noastre de a reveni la Litex într-o perioadă grea a clubului nostru. Îi urăm succes", au transmis printr-un comunicat bulgarii, care scriu pe site-ul oficial că sârbul are probleme urgente legate de familie şi s-a întors acasă.

Digisport.ro scrie că presa de la sud de Dunăre a anunţat că Reghecampf se află de luni în Bulgaria, unde negociază cu şefii lui Litex, echipă care este pe prima poziţie în clasament, cu 7 puncte acumulate după primele 3 etape.

Reghecampf, care a câştigat două titluri consecutive cu Steaua, nu a mai antrenat pe nimeni din luna februarie, când a fost dat afară de saudiţii de la Al Hilal.

Tehnicianul de 39 de ani a jucat un sezon la Litex Loveci (1998-1999), fiind împrumutat de Steaua: a marcat 4 goluri în 14 prezenţe adunate pentru gruparea din Bulgaria.

Citește și: Presa sârbă, contrariată la sosirea Stelei în Belgrad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel