EXCLUSIV  Laura Vicol (PSD), interviul zilei la DC News

Facebook - Laura Vicol
Facebook - Laura Vicol

Laura Vicol, deputat PSD, este invitată la interviurile DC NEWS de la ora 12:00.

Emisiunea în care va fi invitată Laura Vicol va fi transmisă în format live video pe site-ul www.dcnews.ro și pe pagina de Facebook a redacției, dar şi pe DC NEWS TV (Facebook, YouTube şi site, n.r.) luni, 28 iunie, de la ora 12:00.

VIDEO

Laura Vicol, avocat de profesie, a fost aleasă de doljeni să îi reprezinte în Camera Deputaților și a fost pregătită de Partidul Social Democrat pentru Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a camerei inferioare a Parlamentului.

Ce spunea Laura Vicol în ultimul interviu de la DC NEWS

 

„Avem moțiune de cenzură pe 14 iunie. Nu știu câte șanse are, nu vreau să bat câmpii, este clar că nu avem un număr suficient de voturi, deci, șansele sunt mici, dar sunt șanse să treacă această moțiune. Acolo e și un război intern. Au tot felul de discuții în contradictoriu, în Comisii, pe holuri - PNL cu PNL, PNL cu USR. Sunt amuzante, câteodată, aceste contrări”, a spus Laura Vicol în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV.

Revenind la moțiunea de cenzură, Laura Vicol a adăugat: „Această moțiune de cenzură ar trebui să fie votată în Parlament de toți cei care își iubesc țara, indiferent de partidul politic din care fac parte. Spun ar trebui pentru că nu vreau să fiu asimilată PNL-ului a cărui lozincă este vom face, vom drege. Până la vom face, vom drege, trăim cu toții în prezent și vedem ce se întâmplă.” „Această moțiune ar trebui să fie votată de toți românii adevărați”, a conchis Laura Vicol. 

Nici PNRR nu a scăpat de criticile Laurei Vicol

Amintim că Laura Vicol a criticat, în cadrul interviului de la finalul lunii mai, și modul de prezentare al Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) din Parlament.

„Ce s-a întâmplat, acolo, în plenul Parlamentului, a fost o mascaradă. Premierul Cîțu a venit şi a făcut o declaraţie politică jalnică. Toată lumea aşteaptă să vină cu cifre, cu date concrete, să vină măcar cu un număr exact de pagini pentru că toate statele au depus aceste proiecte şi proiectele conţin un anumit număr de pagini.

Stăteam de vorbă cu cineva care a participat, timp de o săptămână, la crearea acestui aşa-zis program, care nu există, şi îmi povestea că, pe lângă faptul că i s-a cerut de la început să nu pozeze, să nu se folosească de date de acolo - era totul extrem de secretizat - a fost dat afară pentru că şi-a permis să întrebe anumite date dinăuntrul acestui program.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel