Laura Vicol (PSD): Am încremenit când mi-a scris. Am primit o lecţie de viaţă / foto

Laura Vicol
Laura Vicol

Laura Vicol, parlamentară PSD, a avut parte de o experiență de suflet.

Laura Vicol, deputată PSD, a spus că, înainte de Paște, a primit un mesaj care a cutremurat-o. A fost momentul când a decis să ajute copiii de la Sfântul Casian din Mediaş şi Fundaţiei „Un Copil, O Speranţă” din Sibiu. Acolo, oameni cu suflet au grijă de copiii cu autism. Laura Vicol, parlamentară PSD, a decis să se implice și a spus că va reveni cu detalii pentru ca și alții să-i ajute pe micuți.

”Era într-o după amiază de aprilie, înainte de Sfântele Sărbători de Paşti... copiii dormeau şi începusem să răspund la mesajele primite. L-am deschis pe cel de la Moldovan Mihaela şi am încremenit. Mi se întâmplă constant în ultima vreme când citesc despre durerea părinţilor şi neputinţa copiilor. Nu ştiu cât cunoaşteţi situaţia copiilor cu autism. Sunt copii speciali, cu nevoi speciale, care necesită terapii, servicii integrate şi multe altele aşa cum mi-a explicat doamna Mirela Varadi, şefa centrelor Sfântul Casian din Mediaş şi Fundaţiei „Un Copil, O Speranţă” (UCOS) din Sibiu.

O felicit pe doamna Varadi pentru toate eforturile pe care le depune în cele două asociaţii. 12 copii pe lista de aşteptare la Sfântul Casian din Medias, 80 de copii pe lista de aşteptare la UCOS din Sibiu şi mulţi alţii ai căror părinţi nici nu mai îndrăznesc să-i pună pe listă. Împreună cu colegul meu, deputatul Bogdan Gheorghe Trif, am fost sâmbătă la Asociaţia Sfântul Casian din Mediaş. Şi încă o dată am primit o lecţie de viaţă.

Am văzut părinţi care îşi strigau mut durerea, cu zâmbetul pe faţă pentru copiii care erau langă noi şi care ne priveau cu ochi mari şi luminaţi. Aproape singuri s-au organizat cu tot. Puţini sunt cei care întind o mână de ajutor. Este mare nevoie de o şansă la integrare şi pentru aceşti copii speciali, mici, dar cu suflet mare... Mă opresc aici pentru că plânsul nu rezolvă nimic. De luni, la treabă pentru ei! Voi reveni cu detalii pentru că voi avea nevoie de voi toţi!#putemimpreuna”, a scris Laura Vicol, parlamentară PSD, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel