Laura Vicol, despre PNRR: Toți pensionarii sunt folosiți acum ca monedă de sacrificiu. Cîțu habar nu are!

Laura Vicol, despre PNRR / Foto: Facebook
Laura Vicol, despre PNRR / Foto: Facebook

Deputatul PSD Laura Vicol a criticat dur PNRR-ul depus de Guvernul Cîțu la Comisia Europeană.

"Dacă tot am fost catalogată drept cea mai agresivă parlamentară pentru că îmi permit să-i fac golani pe cei din actuala guvernare, uite că astăzi am mai găsit un apelativ: aburitori. De ce spun acest lucru: Nu știu, mi se pare nu amuzant, ar fi fost de râs dacă nu era de plâns... Mi se pare extrem de trist să vorbim despre digitalizare, despre verde și despre cât de frumos va fi în condițiile în care noi avem la ultima analiză făcută în septembrie peste 800 de școli cu toaleta în curte. Nu mi se pare în regulă despre digitalizare și verde în condițiile în care noi nu avem cabinete medicale peste tot, în rural. Nu mi se pare, la fel normal și firesc și moral până la urmă să vorbim despre digitalizare când avem zone în sat fără electrificare, zone fără apă și canal. Din punctul meu de vedere, aceasta ar trebui să fie prioritatea Guvernului dacă tot vrem să ne ferim de niște decalaje dintre țara noastră și dintre țările din Uniunea Europeană, haideți să ridicăm ca prioritate acest lucruri esențiale. Cum facem digitalizare: Mergem pe stradă cu lumânarea în mână și mergem din poartă în poartă și le spunem domnule: Uite domnule ce bine a făcut Guvernul prin acest PNRR.", a declarat Laura Vicol, în cadrul emisiunii "100%" de la RealitateaPlus, moderată de Laurențiu Botin.

Laura Vicol a vorbit și despre înghețarea pensiilor, afirmând că "toți pensionarii sunt folosiți acum ca monedă de sacrificiu".

"Cîțu habar nu are ce se întâmplă cu această reformă a pensiilor. Toți pensionarii sunt folosiți acum ca monedă de sacrificiu. Nimeni nu le-a cerut să înghețe pensiile și totuși ei sunt folosiți acum ca sacrificiu pentru ca acest plan să fie bine privit la Bruxelles. Ce se întâmplă cu aceste milioane de pensionari care nu au nici ei ce să pună pe masă? Li s-a propus în campania electorală că vor vrea pensiile mărite. Până acum doar înghețări, înghețări și atât. Legea salarizării, la fel. Cîțu habar nu are, nici despre reforma pensiilor, nici despre legea salarizării, dar în schimb vrem digitalizare.", a mai spus Vicol.

VEZI ȘI: PNRR, trimis la Bruxelles. Ghinea: 240 de fişiere. Am ales să publicăm tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel