Laura Vicol, decizie radicală din cauza lui Kovesi: Mă mut cu copiii din țară. Nu rămân aici

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Prezentă în cadrul unei emisiuni, la România TV, avocata Laura Vicol a vorbit despre șansele Laurei Codruța Kovesi la alegerile prezidențiale, dar și despre gruparea #Rezist. 

”Eu, când au fost protestele acelea #rezist, am vrut să merg în mijlocul oamenilor și am vrut să îi întreb de ce sunt în stradă. Am vorbit cu cei din margine. 10 oameni din 15 habar nu aveau de ce sunt acolo. Mi-au spus pentru că trebuie. Ura și cinismul care îi caracterizează, și îmi pare rău să spun treaba asta, pentru că sunt români de-ai noștri, dar din păcate, țara asta este divizată. Acest război român contra român a început chiar de la capul acestei țări, de la președintele care trebuia să unească această țară. El s-a dus și a susținut o parte a României, o parte îndreptată spre ură și spre răutate. (...) S-a ajuns la un nivel de ură în această țară de necontrolat”, a declarat avocatul Laura Vicol, în direct la România TV.

Kovesi, în turul doi la alegerile prezidențiale

”Eu o văd pe doamna Kovesi în turul doi. Pe Cioloș nu îl văd, sub nicio formă. Eu așa o văd, pe Kovesi în turul doi. Ea și-a creat așa un capital electoral să îl numesc. Eu oricum mă mut cu copiii din țară. Dacă iese Kovesi președinte, la revedere. În niciun caz nu rămân aici. Trebuie să ajungem la un moment în care trebuie ca toată lumea să se așeze la masă și să discute ceea ce este mai bine pentru România. Tot sper și vreau să cred că această țară își va reveni la un moment dat”, a mai precizat Laura Vicol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel