Laura Vicol, atac la Guvernul Florin Cîțu: Este rupt de realitate

Laura Vicol Facebook
Laura Vicol Facebook

Deputatul PSD, Laura Vicol, a criticat în termeni duri Guvernul Cîțu. “De câteva luni de zile asistăm la o frenezie a minciunilor din partea guvernanţilor, începând cu prim-ministrul.

"Românilor li se spune că trăiesc din ce în ce mai bine, că puterea lor de cumpărare a crescut în ultimul an precum Făt-Frumos, că prin PNRR România va fi îngropată în zeci de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, că prezentul este mai luminos ca oricând, iar viitorul o adevărată nestemată.

Nu ştiu dacă aceste minciuni sunt doar rodul unei propagande deşănţate a actualei guvernări. Tind să cred că este mai mult decât asta. Asistăm la o adevărată rupere a guvernării de realitatea din ţară", a declarat, miercuri, Laura Vicol.

"Guvernul României şi-a creat propria realitate – o realitate în care nu există români care li s-au îngheţat salarii, nu există români care şi-au pierdut locurile de muncă, nu există pensionari cu pensiile îngheţate, nu există firme închise, nu există oameni fără locuri de muncă.

România reală, domnilor guvernanţi, este cea în care există toate aceste probleme. Iar România reală este aşa şi din cauza voastră.

Voi aţi decis îngheţarea salariilor, pensiilor şi alocaţiilor, voi aţi făcut un PNRR dedicat clientelei politice şi de care Uniunea Europeană râde, voi sunteţi cei care aţi pus în funcţii oameni care îi ameninţă direct pe români că nu vor fi sprijiniţi dacă nu votează „cu cine trebuie”, voi sunteţi cei care vă doriţi ca românii să muncească până mor, voi sunteţi cei care aveţi în cap să îi lăsaţi pe români nevoiaşi cu un sistem de Sănătate precar, direcţionând fondurile către alte zone.

România nu a mai avut niciodată o guvernare care să ignore cu atât de multă obstinaţie, aroganţă şi autosuficienţă problemele reale ale societăţii. Guvernaţi doar pentru voi şi prietenii voştri.”, a arătat deputatul PSD", conchide deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel