EXCLUSIV  Laura Vicol, atac după intrarea în PRU: Au în spate personaje obscure

Cunoscuta avocată Laura Vicol s-a înscris în Partidul România Unită, condus de Bogdan Diaconu, și a explicat pentru DC News ce a determinat-o să facă această alegere.

"PRU este o formațiune politică curată, iar faptul că a făcut o alianță cu Partidul România Mare m-a determinat să mă implic. Eu sunt o româncă naționalistă, îmi iubesc țara. Am tot respectul pentru Bogdan Diaconu. Este un om serios și pus pe treabă. Eu nu m-am identificat într-un partid mare. În acest moment, partidele mari din România sunt asociate cu personaje obscure, cu serviciile secrete. PRU este un partid care nu are astfel de personaje în spate", ne-a spus avocata.

Problema partidelor mari

Laura Vicol spune că interesul românilor este ignorat în acest moment de marile partide.

"Prin alianța cu PRM se va constitui o forță politică a românilor pentru români. Sunt două partide care promovează naționalismul și interesul românilor. Eu îmi doresc ca justiția să fie independentă și să nu mai fie brațul politic al unora sau al altora, prin care să își rezolve, de fapt, problemele. Românul nu mai este, în acest moment, băgat în seamă. Interesele celor care fac acum politica mare sunt mai importante pentru aceștia decât interesele românilor simpli. Eu vreau să sprijin partidul care are grijă de români chiar dacă este un partid încă mic", a declarat Laura Vicol. 

VEZI ȘI:

Laura Vicol, primul mesaj după intrarea în politică: Îi deranjează

Arestare Onea. Laura Vicol: Sunt șocată. E o bătălie cumplită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel